Home
englishgreek

 
 

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ 2011ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΟΔΙΚΩΣ


1Η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ

Συγκέντρωση και αναχώρηση για την Πάτρα, τακτοποίηση στο καράβι, διανυκτέρευση.


2Η Ημέρα: ΑΝΚΩΝΑ-ΠΑΝΤΟΒΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ (Μέστρε)

Άφιξη το πρωί στην Αγκόνα και αναχώρηση για το Μέστρε-Βενετία. Στη διαδρομή μας, θα σταματήσουμε να επισκεφθούμε τη Πάντοβα και αργά το απόγευμα θα φτάσουμε στο Ξενοδοχείο μας, στο Μέστρε.

 

3Η Ημέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την Βενετία. Στην ξενάγηση που ακολουθεί θα ξεκινήσουμε από την καρδιά του ιστορικού κέντρου της Γαληνότατης, το νησάκι του Αγίου Μάρκου, ένα από τα 118 που απαρτίζουν την Βενετία και συνδέονται με 400 γέφυρες. Η πλατεία του Αγίου Μάρκου έχει χαρακτηριστεί ως το ωραιότερο σαλόνι του κόσμου. Εδώ θα δούμε τα ‘παλαιά’ και ‘νέα κυβερνεία’, την ‘Ναπολεόντειο πτέρυγα’, τον φημισμένο για τους Μόρι (τα μπρούτζινα αγάλματα που χτυπούν τις ώρες) πύργο του ρολογιού, το έξοχο βυζαντινό αρχιτεκτόνημα την βασιλική του Αγίου Μάρκου και δίπλα το περίφημο Παλάτι των Δόγηδων και την Γέφυρα των Στεναγμών. Υπόλοιπη μέρα ελεύθερη για να γνωρίσετε το περίφημο καρναβάλι. Μάσκες, ξυλοπόδαροι, ντόμινο, τροβαδούροι, χορευτές, μασκαράδες, υπέροχα κοστούμια, όλα μαζί σε ένα ατελείωτο ξεφάντωμα. Μπορείτε να πιείτε καφέ σε ένα από τα κομψά καφέ της πλατείας και να περπατήσετε στα γραφικά και στολισμένα σοκάκια. Αισθανθείτε την τελείως ιδιαίτερη ατμόσφαιρα  της Βενετίας και του Καρναβαλιού της. Συνάντηση την καθορισμένη ώρα και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4Η Ημέρα:   ΒΕΝΕΤΙΑ

Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε την ξακουστή Cortina dAmpezzo, είναι μια όμορφη διαδρομή και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά ένα από τα πιο διάσημα θέρετρα του βορρά. Νωρίς το απόγευμα, θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και ένα φρεσκάρισμα, θα δειπνήσουμε και θα αναχωρήσουμε για το κέντρο της Βενετίας,

εκεί που κτυπά η καρδιά του καρναβαλιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ.


5Η Ημέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ

Πρόγευμα και μία ολόκληρη ημέρα στην διάθεση σας για να κάνετε το δικό σας πρόγραμμα. Κάντε μια βόλτα με γόνδολα στο Κανάλε Γκράντε, περπατείστε στην πιο παλιά γέφυρα της πόλης, το Ριάλτο, επισκεφθείτε κάποιο από τα πολλά μουσεία & πινακοθήκες της πόλης, κάντε τις αγορές σας στα στολισμένα μαγαζάκια και φυσικά αγοράστε μάσκες όλων των ειδών φτιαγμένες από τα ‘μαγικά’ χέρια των τεχνιτών της πόλης. Ένα ευχάριστο διάλειμμα από την πολυκοσμία της Βενετίας είναι η εκδρομή στα νησιά  της Λιμνοθάλασσας: το Μπουράνο, το γραφικό «νησί της δαντέλας» με τα ποικιλόχρωμα παραδοσιακά σπίτια και τις  ανοιχτές «τρατορίες»  που σερβίρουν φρέσκο ψάρι, το  Μουράνο, όπου θα βρείτε  πρωτότυπα διακοσμητικά από χειροποίητο φυσητό γυαλί και το αρχαίο Τορτσέλο με τον βυζαντινό Καθεδρικό Ναό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, αργά το μεσημέρι και μετά το δείπνο, θα επιστρέψουμε Στην μοναδική ατμόσφαιρα του Βενετσιάνικου Καρναβαλιού για ξεφάντωμα μέχρι… 

6Η Ημέρα:   ΒΕΝΕΤΙΑ – Ανκωνα

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την Ανκώνα. Τακτοποίηση στο καράβι

 

7Η Ημέρα: πατρα - αθηνα

Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας και άμεση αναχώρηση για Αθήνα! 

 

 

Τιμή κατ’ άτομο σε:

ξενοδοχείο 4* στο Μέστρε,  και σε 4κλινες καμπίνες.

Ø    δίκλινο                                           € 490

Ø    μονόκλινο:                                  +€ 180

Παιδιά 2 - 12 ετών                        € 450       ( σε τρίκλινο (με τους γονείς):                        

 
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ


1Η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ

Συγκέντρωση  στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για την Βενετία. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για να αφήσουμε τις αποσκευές. Στην ξενάγηση που ακολουθεί θα ξεκινήσουμε από την καρδιά του ιστορικού κέντρου της Γαληνότατης, το νησάκι του Αγίου Μάρκου, ένα από τα 118 που απαρτίζουν την Βενετία και συνδέονται με 400 γέφυρες. Η πλατεία του Αγίου Μάρκου έχει χαρακτηριστεί ως το ωραιότερο σαλόνι του κόσμου. Εδώ θα δούμε τα ‘παλαιά’ και ‘νέα κυβερνεία’, την ‘Ναπολεόντιο πτέρυγα’, τον φημισμένο για τους Μόρι (τα μπρούτζινα αγάλματα που χτυπούν τις ώρες) πύργο του ρολογιού, το έξοχο βυζαντινό αρχιτεκτόνημα την βασιλική του Αγίου Μάρκου και δίπλα το περίφημο Παλάτι των Δόγηδων και την Γέφυρα των Στεναγμών. Υπόλοιπη μέρα ελεύθερη για να γνωρίσετε το περίφημο καρναβάλι. Μάσκες, ξυλοπόδαροι, ντόμινο, τροβαδούροι, χορευτές, μασκαράδες, υπέροχα κοστούμια, όλα μαζί σε ένα ατελείωτο ξεφάντωμα. Μπορείτε να πιείτε καφέ σε ένα από τα κομψά καφέ της πλατείας και να περπατήσετε στα γραφικά και στολισμένα σοκάκια. Αισθανθείτε την τελείως ιδιαίτερη ατμόσφαιρα  της Βενετίας και του Καρναβαλιού της. Συνάντηση την καθορισμένη ώρα και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2Η Ημέρα:   ΒΕΝΕΤΙΑ

Πρόγευμα και μία ολόκληρη ημέρα στην διάθεση σας για να κάνετε το δικό σας πρόγραμμα. Κάντε μια βόλτα με γόνδολα στο Κανάλε Γκράντε, περπατείστε στην πιο παλιά γέφυρα της πόλης, το Ριάλτο, επισκεφθείτε κάποιο από τα πολλά μουσεία & πινακοθήκες της πόλης, κάντε τις αγορές σας στα στολισμένα μαγαζάκια και φυσικά αγοράστε μάσκες όλων των ειδών φτιαγμένες από τα ‘μαγικά’ χέρια των τεχνιτών της πόλης. Ένα ευχάριστο διάλειμμα από την πολυκοσμία της Βενετίας είναι η εκδρομή στα νησιά  της Λιμνοθάλασσας: το Μπουράνο, το γραφικό «νησί της δαντέλας» με τα ποικιλόχρωμα παραδοσιακά σπίτια και τις  ανοιχτές «τρατορίες»  που σερβίρουν φρέσκο ψάρι, το  Μουράνο, όπου θα βρείτε  πρωτότυπα διακοσμητικά από χειροποίητο φυσητό γυαλί και το αρχαίο Τορτσέλο με τον βυζαντινό Καθεδρικό Ναό. Ελεύθερη η επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. 


 3Η Ημέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ

Πρόγευμα  και άλλη μία ημέρα ελεύθερη για να χαρείτε την Βενετία και το Καρναβάλι. Ελεύθερη η επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.


 
4Η Ημέρα:   ΒΕΝΕΤΙΑ – Αθηνα

Μετά το πρωινό, ελεύθερος χρόνος έως την καθορισμένη ώρα συγκέντρωσης στο ξενοδοχείο για την μεταφορά στο αεροδρόμιο Μάρκο Πόλο και την πτήση της επιστροφής.Περιλαμβάνονται:

·         Αεροπορικά Εισιτήρια Αθήνα – Βενετία - Αθήνα.

·          Μεταφορές όπως αναφέρονται αναλυτικά στο πρόγραμμα.

·          3 διανυκτερεύσεις  σε ξενοδοχείο 4* στο Μέστρε ή

·         3* κεντρικό στα κανάλια κοντά στην πλατεία του Αγ. Μάρκου

·          3 πρωινά 

·          Έμπειρος αρχηγός

·          Ξενάγηση πόλης με τοπική επαγγελματία ελληνόφωνη ξεναγό

·         Ασφάλεια αστικής ευθύνης


Δεν περιλαμβάνονται:

·         Οι είσοδοι στα μουσεία,

·         Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.

·         Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.

·         Φόροι Αεροδρομίων (125€)

  Τιμή κατ’ άτομο σε:

 Στο ξενοδοχείο Novotel 4* στο Μέστρε

     δίκλινο                                            € 675

     μονόκλινο:                                     € 825

     Παιδιά 2 - 12 ετών

     σε τρίκλινο (με τους γονείς):       € 620

 

Στο ξενοδοχείο Ateneo 3* κεντρικό στα κανάλια κοντά στην πλατεία του Αγ. Μάρκου

 

    δίκλινο :                      830

    μονόκλινο:                 €  1.030                            

    παιδιά:                        €  785


                            

 


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ:
Alitalia

4/4    06:55 AZ717   ATH-FCO       10:00   AZ1465  FCO-VCE    
7/4    19:15 AZ1474 VCE-FCO       21:40   AZ722    FCO-ATH

 

 

© 2006 Skliris Travel | Add to favorites | Γενικοί Όροι Συμμετοχής | Επικοινωνία designed and developed by Profile